Dezideratul unui stil de viață sănătos este ideea care, în societata prezentului, anima tot mai multe conștiințe. Mulți “fii rătăciți” în lumea alimentelor nesănătoase se întorc “acasă”, la produsele alimentare constituite din legume cultivate natural, așa cum se făcea odinioară, de altfel. Greutatea acestei decizii este cu atât mai mare cu cât societatea, de consum, ne impingie exact în direcție opusă. Din dorința de a vinde din ce în ce mai mult, carnea, produsele animale și produsele vegetale au suferit serioase schimbări din cauza aditivilor chimici meniți să potențeze creșterea, aspectul și gustul. Cu alte cuvinte, ni se oferă alimente cât mai frumoase, și nu foarte scumpe, dar cu preț?

Cultura moderna, care a adus cu sine multe inovații în viețile noastre, a venit și cu multe plusuri, unul dintre ele fiind ideea unei vieți sănătoase. Prin urmare, atunci când vrei să comanzi ceva de mâncare, spre exemplu, atunci când cauți pe internet o firma care să iți livreze ceea ce vrei să comanzi, pe lângă combinația de cuvinte “bucurești delivery”, poți adauga și “bio”. Paleta de oferte este atât de mare, încât iți vă fi greu să te decizi.

savoare, gust și sănătate

Fie că ești avansat, calculandu-ți caloriile și proteinele pe care ți le oferă fiecare aliment și le combini astfel încât să iți iei tot ce are nevoie organismul pe durata unei zile, sau pur și simplu vrei să treci la un stil de viață sănătos, nefacand ecuații matematice cu caloriile și cu proteinele, ești totuși pe drumul cel bun. Într-o societate în care produsele fast-food și sucurile acidulate, pline de componenți dăunători au acaparat mare parte din piață, “a fi în forma” prin sport și a manca sănătos, începe să devina din ce în ce mai “la moda”.

În zonele zonele urbane în special, aceasta cutura a mâncării sănătoase ia amploare din ce în ce mai mare. În cazul unui bucureștean, spre exemplu, că un locuitor al metropolei gătești, fie că-și vă gați singur, fie că se vă duce la un restaurant de profil sau că vă opta pentru o comanda online, tastând “comanda mâncare otopeni” sau “comanda mâncare otopeni”, alternativele sunt la îndemăna să. Trebuie doar să vrea.

Yummy Tummy Catering

Înlocuiește produsele nocive cu sănătatea

Trebuie specificat că nesănătos nu înseamnă neapărat fast-food. Și acel mar perfect pe care îl găsești în supermarket și pe care îl poți tine drept ornament pe masa din sufragerie, pentru că nu se vă strica mult timp, trebuie eliminat din dieta ta zilnica. Efectele benefice ale acestui tip de alimente sunt puternic afectate. Pe de alta parte, daca te orientezi către alimente crescute natural, și către mirodenii cu care să dai gust mâncării tale, vei avea parte numai de beneficii. Prospețimea alimentelor vine la pachet cu tot setul de vitamine și cu puternice proprietăți antibacteriene și antioxidante și cu efecte pozitive în ceea ce privește prevenirea stresului și a anxietății și îmbunătățirea calității somnului. Nu trbuie spus că acestea reprezintă doar o mica parte a efectelor pozitive ale unui mod sănătos de a manca.

Yummy Tummy Catering

Alte aspecte pozitive: gust și calități nutritive

Alimentele bio, crescute în mod natural, au acel gust, acel miros, acea savoare, care vă vor aduce aminte de copilărie. De asemenea, calitățile nutritive dar și aportul de vitamine este unul net superior fata de produsele de același tip care se supun regulilor societății de consum: frumoase și ieftine. Aceasta frumusețe provine desigur, din faptul că în agricultura de masa se folosesc îngrășăminte chimice și pesticide. Deci, daca ați cumpărat niste roșii atât de frumoase, dar odată ce le veți tăia sunt verzi înăuntru, să nu vă mire. De asemenea, de la astfel de produse, nu trebuie să aveți pretenția să aibe și gust. Prin urmare, atunci când tastați “bucurești delivery”, sortați ofertele în funcție de cât de sănătoase sunt produsele oferite.

Descoperă ofertele noastre