Structura oricărei povesti de succes este compusă pe lângă studiu și multă muncă, de pasiune și dedicare. Aceste doua ingrediente sunt responsabile pentru toate reușitele din orice domeniu, fie că vorbim de industria auto, culinara, textila sau oricare alta. Fiecare din noi are potențial de a realiza ceva deosebit, trebuie doar că eforturile să le încununam cu o dorința uriașă, iar visul nostru să ne anime fiecare clipă a vieții.

Dacă totalitatea afacerilor născute din pasiune și destinate a avea succes le-am vedea că pe un puzzle, atunci Yummy Tummy este cu siguranță o componenta a acestuia. Născută din dorință de a avea un trai sănătos și perpetuata prin credință că și altora le vă folosi acest stil de a trai, pasiunea noastră care acum se întitulează Yummy Tummy, este un “colț” în care întotdeauna vei găsi acea bucățică de sănătate de care ai nevoie. Totul este la un apel distanță. Pagina web iți oferă alternative sănătoase de mâncare pentru acasă.

Mâncare gătită tradițional

Mâncare bio

Toată lumea cunoaște ce înseamnă mâncarea bio. Preocupați de sănătate și îngrijorați că industria aliementara ne oferă produse din ce în ce mai alterate din punct de vedere chimic, o parte tot mai mare a populației optează pentru alternative mai sănătoase. Stilul de viață sănătos a devenit în ultimii ani un deziderat pe care tot mai mulți oameni caută să îl împlinească. Este normal. Societatea a început să aibă un caracter consumit din ce în ce mai prinuntat. Mâncarea și-a pierdut din calitate iar ceea ce se caută azi este “mult și bun”. Ceea ce conțin alimentele pe care le consumam în mod uzual, sunt detalii care sunt lăsate la o parte.

Cu timpul, însă, mentalitatea colectiva a suferit modificări în mod pozitiv. Alimente precum naut, cus-cus sau bulgur devin cuvinte din ce în ce mai populare, intrând în vocabularul uzual al multor gospodine interesate de ce mănâncă. Prin urmare, ai pofta de o salata de naut? Iți poți face foarte simplu. Dacă timpul nu este de partea ta, însă, poți face sfoarte simplu o comanda de mâncare. Având în vedere acest lucru, noi, fiind primii și singurii producători din Romania certificați pentru mâncare gătită ecologică, vă oferim produse fară hormoni, antibiotice și nemodificate genetic.

Mâncare gătită tradițional

Gustări, salate, supe, desert

În orice moment al zilei ai nevoie de produsele noastre, iți răspundem pozitiv. Fie că vrei gustări pentru micul dejun, care să iți ofere pe lângă sănătate și o porție de energie, sau vrei să mănânci ceva consistent la prânz, ori cina trebuie servita și vrei să iți închei ziua în mod sănătos, noi suntem aici, la un apel distanta. Nu ezita să ne contactezi oentru a-ți oferi porția zilnica de mâncare pentru acasă, sănătoasă și plina de energie. Acum fiecare moment din zi se poate transforma în unul bio.

Mâncare gătită tradițional

Unicitate

Fiinca vorbim de industria culinară, papilele gustative sunt cele care dictează. Gustul contează cel mai mult. Desigur, știm că trebuie să mâncam sănătos și că multe din mâncărurile care ne duc în extaz nu sunt sănătoase dar daca alternativele bio, care ne aduc acel aport pozitiv în organism, sunt și bune la gust, este și mai bine. Prospețimea alimentelor și gustul autentic sunt doua atuuri ale gustărilor oferite. Deci, atunci când faci o comandă de mâncare, alege-ți cu atenție meniul. Încearcă mâncăruri noi care iți pot aduce un plus de sănătate, autenticitate, prospețime și energie.

În societatea orientată către consum, gusturile sunt puternic potențate prin chimicale. Prin urmare, este momentul să te orientezi către un gust original. O viață mai sănătoasă este o alegere cu efecte pozitive care se oglindesc în toate activitățile pe care le desfășori. Acum, acest tip de alimentație este disponibil oricui. Încearcă!

Comandă online mâncare București, mâncare sănătoasă, livrată rapid, direct la ușa ta.

Descoperă ofertele noastre