Slim

Vă doriți o gustare deosebită cu un gust irezistibil? Fie că vrei să o servești la picnic sau la prânz, gustarea Slim îmbină delicata șuncă din piept de pui italian, aleasă cu dăruire, aromată cu mirodenii și ierburi după rețete din cele mai vechi tradiții, cu cea mai bună brânză tartinabilă din Alpii Austrieci, într-un stil clasic și de neuitat.

Șuncă cu piept de pui – produsă cu cea mai bună carne de pui din Italia, condimentată cu sare, piper, usturoi și rozmarin, este gătită în cuptor și aromatizată cu vin alb. O gustare plăcută, caracterizată prin aportul ridicat de proteine și conținutul redus de grăsimi tipic cărnurilor albe. Șunca de pui este certificată pentru absența glutenului.

Gustare ecologică cu 19% piept de pui și 19% cremă de brânză 130g
Ingrediente: pâine* multicereale (făină albă din grâu*, făină integrală de secară*, crupe de ovăz*, spărtură de grâu spelt*, semințe de in*, gluten din grâu*, semințe de floarea soarelui*, sare iodată, maia deshidratată din secară*, semințe de susan*, zahăr*, făină de malț din orz*, condimente*, drojdie proaspătă), piept de pui* (carne de pui, sare de mare, arome naturale, vin alb, condimente și plante aromatice), cremă de brânză* (brânză proaspătă din lapte de vacă pasteurizat, iaurt degresat din lapte de vacă, sare de mare, agenţi de ȋngroșare: pectină, gumă de carob), ardei gras*, ulei extravirgin de măsline*.

Ingrediente provenite din agricultură ecologică.

Certificat RO-ECO-027, agricultură UE/NON-UE.
A se păstra la 2-4 ° C

Valori nutriționale medii / 100g produs:
0
Valoare energetică (kcal)
0
Grăsime (g)
0
Glucide (g)
0
Fibre alimentare (g)
0
Proteine (g)
0
Sare (g)

Ești interesat de acest produs?