Funny

Potrivit chiar și la flacăra unei lumânări, cu origini ce datează din perioada Renașterii, Milano este unul dintre cele mai renumite salamuri din Italia. Pasta se face numai din bucăți de carne de porc alese cu grijă, tocate până la o consistență asemănătoare cu bobul de orez fiert, apoi condimentată cu sare, piper negru măcinat, piper alb măcinat, vin și usturoi proaspăt. Scoatem în evidentă aroma salamului prin adăugarea cu atenție a brânzei de oaie cu crustă din pasta de tomate care ajută la păstrarea calității și îi oferă culoarea roșie caracteristică.

Salam milano – tipic regiunii Lombardia, originea sa datează din perioada Renașterii, astăzi este unul dintre cele mai renumite salamuri.
Compoziția este alcătuită din carne de porc atent secționată, măcinată, condimentată cu sare, piper negru boabe, piper alb măcinat, vin și usturoi proaspăt. Când este tăiat, are o culoare roșu rubin deschis, cu o aromă puternică și armonioasa, si un gust dulce și delicat.

Gustare ecologică cu 19% salam Milano și 19% brânză italiană de oaie Marzolino 130g
Ingrediente: pâine* multicereale (făină albă din grâu*, făină integrală de secară*, crupe de ovăz*, spărtură de grâu spelt*, semințe de in*, gluten din grâu*, semințe de floarea soarelui*, sare iodată, maia deshidratată din secară*, semințe de susan*, zahăr*, făină de malț din orz*, condimente*, drojdie proaspătă), brânză oaie Marzolino* (lapte pasteurizat de oaie, sare, enzimă de ȋnchegare de origine vegetală, culturi lactice selecţionate, tratatament de suprafață: concentrat de roșii), ardei gras*, ulei extravirgin de măsline*.

Ingrediente provenite din agricultură ecologică.

Certificat RO-ECO-027, agricultură UE/NON-UE.
A se păstra la 2-4 ° C

Valori nutriționale medii/100g produs:
0
Valoare energetică (kcal)
0
Grăsime (g)
0
Glucide (g)
0
Fibre alimentare (g)
0
Proteine (g)
0
Sare (g)

Ești interesat de acest produs?