Energy

Este punctul de plecare al unei gustări sănătoase. Are un conținut redus de grăsimi și o aromă naturală ce reinventează gustul. Șunca din piept de curcan, aromată cu mirodenii și ierburi, îmbinată cu crema de brânză ecologică făcută din lapte alpin, va impresiona si cele mai delicate gusturi.

Șuncă din piept de curcan – este un produs inovator care combină gustul, echilibrul nutrițional și simplitatea de a o folosi.
Pregătit cu cea mai bună carne de curcan organic, condimentată cu sare, piper, usturoi si rozmarin, are un bogat raport proteic și un gust plăcut și deosebit, care o face apreciata chiar și de cei mici. Este certificată pentru absența glutenului.

Gustare ecologică cu 19% șuncă din piept de curcan și 19% cremă de brânză 130g
Ingrediente: pâine* multicereale (făină albă din grâu*, făină integrală de secară*, crupe de ovăz*, spărtură de grâu spelt*, semințe de in*, gluten din grâu*, semințe de floarea soarelui*, sare iodată, maia deshidratată din secară*, semințe de susan*, zahăr*, făină de malț din orz*, condimente*, drojdie proaspătă), șuncă din piept de curcan* (carne de curcan, sare de mare, arome naturale, vin alb, condimente și plante aromatice), cremă de brânză* (brânză proaspată din lapte de vacă pasteurizat, iaurt degresat din lapte de vacă, sare de mare, agenţi de ȋngroșare: pectină, gumă de carob), ardei gras*, ulei extravirgin de măsline*.

Ingrediente provenite din agricultură ecologică.

Certificat RO-ECO-027, agricultură UE/NON-UE.
A se păstra la 2-4 ° C

Valori nutriționale medii / 100g produs:
0
Valoare energetică (kcal)
0
Grăsime (g)
0
Glucide (g)
0
Fibre alimentare (g)
0
Proteine (g)
0
Sare (g)

Ești interesat de acest produs?