Mâncare sănătoasă, gătită numai cu ingrediente BIO și livrată rapid, direct la ușa ta. COMANDĂ MÂNCARE

De ce BIO?

10 motive pentru a alege alimente ecologice:

Evitați substanțele chimice
Consumul de alimente ecologice este singura modalitate de a evita cocktailul de otrăviri chimice prezente în produsele alimentare comercializate.

Beneficiați de mai mulți nutrienți
Produsele alimentare ecologice au mai multe substanțe nutritive – vitamine, minerale, enzime și micronutrienți – decât alimentele cultivate comercial, deoarece solul este gestionat și hrănit cu practici durabile conform standardelor responsabile.

Bucurați-vă de un gust mai bun
Încearcă-l! Alimentele cultivate ecologic au, un gust mai bun, deoarece pământul hrănit, bine echilibrat produce plante sănătoase și puternice, care sunt cultivate pentru gustul lor puternic.

Evitați OMG-urile
Alimentele modificate genetic (GE) și organismele modificate genetic (OMG) contaminează alimentarea cu alimente într-un ritm alarmant, cu repercusiuni dincolo de înțelegere. Alimentele cultivate ecologic nu pot fi modificate genetic în nici un fel, alegerea ecologică este singura modalitate de a fi siguri că alimentele care au fost produse genetic au rămas în afara dietei.

Yummy Tummy Catering
Yummy Tummy Catering

Evitați hormonii, antibioticele și medicamentele din produsele de origine animală
Carnea convențională și produsele lactate sunt produsele alimentare cu risc sporit pentru contaminarea cu substanțe nocive. Cele mai multe pesticide se găsesc în grăsimile și țesuturile din carne. Antibioticele, medicamentele și hormonii de creștere sunt transmise direct în carne.

Protejarea ecosistemului nostru
Conservarea solului și rotația culturilor mențin terenurile agricole sănătoase, iar abstinența chimică protejează ecosistemul.

Reduceți poluarea și protejați apa și solul
Chimicalele agricole, pesticidele și îngrășămintele contaminează mediul înconjurător, otrăvind aprovizionarea cu apă prețioasă și distrugând valoarea terenurilor agricole fertile. Standardele ecologice certificate nu permit utilizarea chimicalelor toxice în agricultură și necesită gestionarea responsabilă a solului și a biodiversității sănătoase.

Conservarea diversității agricole
Multe ferme ecologice cresc o gamă variată de alimente, luând în considerare elementele naturale și tradiția testată în timp. Diversitatea este esențială pentru supraviețuire.

Susținerea directă a agriculturii
Cumpărarea de alimente ecologice este o investiție într-un viitor rentabil.

Țineți copiii și viitorul în siguranță
Susținerea unui sistem ecologic reprezintă un vot direct pentru un viitor durabil pentru generațiile viitoare.

Yummy Tummy Bio

Abia așteptăm sa ne scrieți!